Hoeveel is mijn woning waard?

Waarom deze simulator beter is

01.

Anders dan andere simulaties

Met deze simulatie combineren we online data met een menselijke touch, expertise zeg maar.

Via deze simulatie kan je aan de hand van parameters én foto's van jouw woning een schatting ontvangen van alle erkende, gediplomeerde schatters uit je buurt.

Het proces in 5 stappen

  1. Vertel over je pand dat je wil verkopen
  2. Jouw aanvraag wordt via My Future Home doorgestuurd naar alle deelnemende erkende schatters in je buurt
  3. De schatters krijgen 5 dagen de tijd om een offerte naar My Future Home door te sturen
  4. Wij bezorgen jou elke offerte op maat met een woordje uitleg via e-mail
  5. Indien gewenst geef jij met één simpele klik de toestemming om gecontacteerd te worden door de erkende schatter.
02.

Geen spam want jij beslist!

No worries! Wij houden ook niet van ongewenste mails. Elk voorstel van een makelaar wordt afgehandeld via ons platform. Wil je na de offerte méér informatie of wil je gecontacteerd worden door een erkende schatter? Dan geven we enkel en alleen mits jouw uitdrukkelijke toestemming jouw contactgegevens aan de makelaar.

03.

One stop shop

Bespaar tijd en ontvang met één aanvraag meteen offertes op maat van alle deelnemende erkende schatters in je buurt. Met een netwerk van meer dan 100 schatters heb je meteen een correcte en juiste analyse van je pand.
Handig en 'a real time saver'!

05.

Accurater dan Big Data

Ja, er bestaan 101 online simulators op de markt. We hebben ze allemaal - of oke, toch een groot aantal, getest en we komen tot de conclusie dat de resultaten van bedenkelijke kwaliteit zijn. Wat ons opvalt is dergelijke simulaties vooral gebaseerd zijn op "big data". Een vraagprijs is iets anders dan de werkelijke verkoopprijs van een pand. En die marktkennis weet enkel een erkende schatter, en niet een computer.

Ben je makelaar of erkend schatter?

En wil je ook de kans krijgen om je kantoor voor te stellen via een schattingsvoorstel? Voeg je kantoor toe en we voegen je met plezier toe aan de lijst met andere vastgoedprofessionals.

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken