Waarom My Future Home?

Waarom kiezen voor My Future Home?

01.

Nieuw onafhankelijk vastgoedplatform

Met deze start-up willen we ons onderscheiden van andere betalende immosites door uitsluitend gratis zoekertjes aan te bieden. My Future home is een onafhankelijk vastgoedplatform - we zijn dus geen makelaar - met een volledig huur- en verkoopaanbod.

02.

Publiceer gratis je pand

Zowel particuliere verkopers als makelaars zijn welkom op hun panden gratis op onze site te publiceren. Meer dan +94.000 bezoeken mochten we afgelopen maand registreren.

03.

Verborgen parels te huur & te koop

Ons portaal staat open voor zowel makelaars als particulieren. Daarom vind je op My Future Home verborgen parels die niet op de klassieke portalen te vinden zijn. Bewaar je zoekopdracht en mis geen enkel pand in je mailbox.

04.

Exponentiële groei

Vandaag kan je 4100 panden vinden op ons portaal en verwelkomen we meer dan 94.000 bezoeken per maand. Met een gemiddelde groei van 30% per maand gaan we dit jaar nog voor 100K!

05.

Straffe Marketing Automation

Als uitsmijter publiceren we je zoekertje niet alleen op onze drukbezochte site maar we publiceren je pand ook op onze Instagram & Facebook kanalen. Tenslotte versturen we dagelijks een update van panden die binnen de zoekcriteria van onze huizenjagers vallen. At your service!

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken