Waarom My Future Home?

Hoe kan My Future Home jou helpen?

MY FUTURE HOME VOOR DE VERKOPER EN VERHUURDER

Met deze start-up willen we ons onderscheiden van andere betalende immosites door uitsluitend gratis zoekertjes aan te bieden.
My Future home is een onafhankelijk vastgoedplatform met een volledig huur- en verkoopaanbod van huizen en appartementen in Vlaanderen.
Zowel particuliere verkopers als professionele vastgoedmakelaars zijn van harte welkom om gratis panden op ons portaal te publiceren.
WAAROM IS HET ZOEKERTJE GRATIS? 
Een vaak gestelde vraag die we via e-mail krijgen luidt: what’s in for you, guys?! 
Het klopt dat een zoekertje plaatsen helemaal gratis is. We vragen ook geen commissie indien het pand verkocht of verhuurd is. Het kanaal waarmee een huizenjager met je pand in contact is gekomen kunnen we nooit exact bewijzen. 
Om tot een volwaardig vastgoedportaal uit te groeien willen we vandaag vooral investeren in groei. Om die reden bieden we een 100% gratis zoekertje – van start tot einde- aan. 
Waar zit het addertje en waar verdienen we geld aan? Onze inkomsten halen we vandaag uit betalende advertentieruimte op onze website en nieuwsbrief.
MY FUTURE HOME VOOR DE HUIZENJAGER
Doordat het aanbieden van een zoekertje op My Future Home 100% gratis is, willen we zo snel mogelijk de referentie worden voor iedereen die op zoek is naar een pand of vastgoed wil verkopen/verhuren. Het meest recente aanbod op de markt vind je binnenkort altijd hier.

Statistieken

0
panden online vandaag
0
bezoekers per dag
0
pageviews afgelopen maand

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken