Leads Programma - Informatie voor de vastgoedprofessional

Meld je kantoor aan voor het Leads Programma en scoor aankoop leads

 Als particulier een online schatting voor een pand aanvragen is sinds kort ook mogelijk op My Future Home. 

Via het het online leads portaal kan je als makelaar een online schatting doorsturen naar alle particulieren die van plan zijn om op korte- of middellange termijn hun woning te verkopen. Een uitgelezen kans om je voordelen en troeven als professioneel in de picture te zetten. 

Hoe werkt het Leads Programma?

Het Leads Programma is een gloednieuw onderdeel op My Future Home. Voor particulieren een uitgelezen kans om voorstellen te ontvangen van verschillende makelaars. En voor jou, als vastgoedprofessional, een key moment om je diensten voor te stellen en hen warm te maken met een eerste voorstel. 

Het proces voor de particulier

  1. Vertel over je pand dat je wil verkopen
  2. Jouw aanvraag wordt via My Future Home doorgestuurd naar alle deelnemende erkende schatters.
  3. De makelaars krijgen 72 uren de tijd om via het portaal een offerte naar My Future Home door te sturen
  4. Wij bezorgen de particuliere verkoper elke offerte op maat via een dedicated e-mail (voorbeeld)
  5. Indien gewenst geeft de verkoper met één simpele klik de toestemming om gecontacteerd te worden door de erkende schatter.

Het proces voor de erkende schatter

  1. De erkend schatter ontvangt een bericht van My Future Home met informatie over het pand van de particuliere verkoper.
  2. Je logt in op My Future Home en je krijgt de mogelijkheid om de aanvraag te accepteren of te weigeren.
  3. Aan de hand van foto’s en doorgestuurde parameters (tuin, ligging, kamers, …) bezorgt de schatter een verslag aan My Future Home. 
  4. My Future Home bezorgt de lead een mail (voorbeeld) met de informatie over de schatting én informatie over het kantoor.
  5. De lead kan contact opnemen met de schatter of heeft de mogelijkheid dat de schatter rechtstreeks contact opneemt met de lead.

Leads Programma Stap 1: Aanvraag schatting door de particulier

Leads Programma Stap 2: Makelaar weigert of accepteert aanvraag

Van zodra schatting verstuurd werd door de particulier krijgt de makelaar 5 dagen de tijd om een schatting door te sturen. 

De makelaar heeft de mogelijkheid om in te gaan op het voorstel (accepteren) of te weigeren indien het pand bijvoorbeeld niet in de actieradius van het kantoor ligt. 

De particulier krijgt nooit een melding als er een weigering heeft plaatsgevonden. 

Leads Programma Stap 3: Makelaar verstuurt schatting

Eens geaccepteerd krijgt de makelaar alle noodzakelijke info te zien over het pand. Alle foto’s die werden opgeladen door de particulier, de ligging, aantal kamers,….

De makelaar wordt verzocht om een bedrag (schatting) door te geven. Kan een extra woordje toelichting geven hoe hij tot de eerste schatting is gekomen en waarom het belangrijk is om verdere afspraken te maken via e-mail of telefoon.

Tenslotte kan de makelaar ook nog een eigen pdf meesturen met info over de schatting.

Leads Programma Stap 4: Particulier ontvangt e-mail

De particulier ontvangt een e-mail van My Future Home met een schattingsverslag van de makelaar. Samen met contactinformatie van de makelaar krijgt de particulier op deze manier een eerste volledige kennismaking met het kantoor. 

Indien de particulier zelf gecontacteerd wil worden, kan er met een klik contactdata doorgestuurd worden. 

De makelaar krijgt hiervan bericht en kan de contactgegevens terugvinden in het dashboard.

Leads Programma Stap 5: Indien particulier meer info wenst - Makelaar contacteert de particulier via e-mail of telefoon.

Wat zijn de voorwaarden?

Elke makelaar die intekent op het Unlimited Plan kan deelnemen aan het Leads Programma en geniet de mogelijkheid om een schatting door te sturen naar een aankoop lead. 

Activatie van de plannen kan – indien gewenst- ook rechtstreeks via e-mail. Stuur ons een bericht en we doen het nodige.

Formules van toepassing per vastgoedfiliaal. 
Betaalmethodes : Kredietkaart – Bancontact – Overschrijving

Wens je de andere plannen ook liever via e-mail/maandelijks te betalen overschrijving uit te voeren ipv kredietkaart? Geen enkel probleem.
Stuur ons een bericht en we doen ook voor de andere plannen het nodige.

Genereer je eigen template

Van zodra de makelaar een schatting heeft doorgestuurd krijgt de aanvrager van ons een mailtje met daarin het schattingsverslag (eigen comment + eventueel eigen verslag in pdf) en alle belangrijke informatie over je kantoor. Bekijk voorbeeld van TOP Vastgoed.

[contact-form-7 id="474873" title="Toevoegen Erkend Schatter"]

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken