De verborgen oase van rust in het Pajottenland

 • €599.000
Blijkheerstraat 70, 1755 OETINGEN
Te Koop
De verborgen oase van rust in het Pajottenland
Blijkheerstraat 70, 1755 OETINGEN
 • €599.000

Beschrijving

De verborgen oase van rust in het Pajottenland

bel 0478/327770 voor info en bezoek

In het idilische Gooik hebben we deze prachtige hoeve te koop. De ideale locatie om tot rust te komen. Wordt dit uw nieuwe thuis of wens je het te gebruiken als opbrengsteigendom voor hoevetoerisme of Air BNB? Deze hoeve ademt sereniteit uit en is de plaats om volledig te onthaasten uit de dagdagelijkse sleur.  Dit historisch pand is met liefde voor de authentieke materialen en indeling gerestaureerd in 2005. De architectuur werd gecombineerd met het hedendaags comfort.

 

De hoeve bestaat uit 2 van elkaar gescheiden gebouwen en een aantal bijgebouwen.

De privacy waarvan u geniet op deze locatie is ongezien.  Een houten poort of kleine buitendeur verschaft ons de toegang tot deze hoeve. We komen aan op de binnenkoer welke de twee hoofdgebouwen van elkaar scheiden. In het eerste gebouw zijn er twee toegangsdeuren voorzien. De ruime inkomhal geeft links uit naar de living en rechts naar de keuken en eetplaats. De keuken, hoewel voorzien van alle comfort, is met veel respect voor de charme van het gebouw ingericht.  Vanuit de keuken vertrekken we naar de gang, waar we een badkamer, toilet en washok/ berging tegen komen.

Boven hebben we een ruime nachthal welke plaats geeft aan een bureau en drie slaapkamers. Twee daarvan zijn uitgerust met een mezaninne die als opbergruimte kan fungeren. Een er van is voorzien van een lavabo.  Het hoofdgebouw heeft een droge kelder waar we eveneens de brander kunnen terugvinden.

Het tweede gebouw bestaat uit een volledig open vloerplan  waardoor de mogelijkheden hier ongeëvenaard zijn. Dit kan dienen voor horeca, bedrijfsactiviteiten of gewoon voor alle familiefeestjes in je eigen privé zaal. Het houtwerk in deze omgebouwde schuur behoort tot de absolute charme van deze hoeve. De oude poorten werden vervangen door immense raampartijen waardoor er enorm veel natuurlijke lichtinval in deze ruimte komt.

Deze leefschuur  werd voorzien van een ingerichte keuken en een mezzanine met een oppervlakte van  26m2 Zodat er ook in dit gebouw slaapgelegenheid bestaat.

Rechts van de leefschuur vinden we een ruime garage van 19 m2

 

1 van de bijgebouwen is voorzien van een sauna en een buitentoilet. Eveneens zowel in gesloten als halfopen toestand voldoende berging voorzien.

Achter de twee hoofdgebouwen vinden we de immense tuin met charmante vijver en verschillende relaxatieplaatsjes. De Zen garden van het Pajottenland! Ideaal voor mensen die graag een grote eigen tuin hebben of de ambitie hebben om dieren te houden . De mogelijkheden zijn onbeperkt in deze hoeve. EPC D zonder renovatieplicht en elektrische installatie conform. Verwarming op mazout.  

 • Stad Oetingen
 • Provincie Vlaams-Brabant

Details van het pand

Bijgewerkt op juli 12, 2024 filiaal van 9:21 pm
 • Prijs: €599.000
 • Bewoonbare oppervlakte: 350 m²
 • Grondoppervlakte: 3270 m²
 • Slaapkamers: 4
 • Badkamer: 1
 • Pand Type: Huis
 • Pand Status: Te Koop
Makelaarskantoor De Smet BV

Stel je vraag!

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken
Makelaarskantoor De Smet BV
 • Makelaarskantoor De Smet BV