Je woonst verkopen tijdens de corona lockdown doe je zo

  • 11 maanden geleden
  • 1

De huidige lockdown maatregelingen maakt het de particuliere verkoper niet gemakkelijk.
Om de tijdelijke huisbezoeken op te vangen kan je als particuliere verkoper echter creatief aan de slag gaan. Met deze 3 tips zet je een grote stap richting verkoop tijdens een lockdown.

OPTIE 1 – MATTERPORT

Ben je handig met camera’s? Neem dan een kijkje op de website van Matterport. Voor slechts 8 euro per maand kan je jouw woning volledig in een 3D animatie aanbieden. Wens je toch een professionelere aanpak? Een ervaren Matterport shoot zal je dan ongeveer 200-400 euro kosten. Een investering die de moeite waard kan zijn tijdens een lockdown. Jouw zoekertje met 3D simulatie kan je gratis plaatsen op onze site.

OPTIE 2 –  YOUTUBE

Ben je vlot voor de camera? Speel de betere huizenjager en leidt de kijker doorheen je huis. Plezier gegarandeerd en heel handig voor de bezoekers van je zoekertje. Jouw zoekertje met filmpje kan je gratis plaatsen op onze site.

OPTIE 3 –  LIVE VIDEO

Organiseer een virtuele kijkdag van je huis via Whereby, Zoom, Skype, FaceTime, Facebook Live,…
Ongetwijfeld de meest dynamische en interactieve methode. Kondig jouw live event aan in ons zoekertje, dat je gratis kan plaatsen op onze site.

My Future Home helpt jou op weg

Jouw zoekertje staat online, maar extra hulp nodig voor de opzet van je Matterport of het opzetten van een livestream op Facebook? My Future Home helpt jou op weg! Neem contact met op ons op!

Word lid van de discussie